kerhot Työväentalolla jatkuvat syyskuun alusta torstaisin klo 18-19.30. Osallistu etäkerhoon KATSO ESITTELYVIDEO

21.10.2020

Lisäksi on mahdollisuus osallistua Nuorten Kotkien etäkerhoon KATSO ESITTELYVIDEO Meillä on Lennokki- ja askartelukerho ja teatteriviikonloppu, jos rajoitukset sen sallivat. Toimimme turvallisuus huomioiden.

Tule mukaan etäkerhoon!

Nuorten Kotkien etäkerho kokoontui ensimmäisen kerran 10.2. ja mukaan pääsee edelleen! Kerho on maksuton ja suunnattu alakouluikäisille lapsille sekä nuorille.
 
Etäkerho kokoontuu kevään ajan keskiviikkoisin klo 17.30-19.00 Howspace-alustalla livessä ja chatissa. Lisäksi kerhosivulta löytyvät kokkinurkkaus ja askartelunurkkaus sekä kisat ja visat -sivu, joilta löytyy joka viikko uutta puuhaa tehtäväksi juuri silloin, kun parhaiten sopii.
 
Etäkerho perustettiin, koska koronatilanteen vuoksi monet kotkakerhot ja muut lasten harrastukset ovat tauolla. Se tarjoaa lapsille mahdollisuuden turvalliseen kokoontumiseen aikuisen ohjaajan kanssa ja joka viikko uutta puuhaa.
 
Howspace on turvallinen, ikärajaton alusta, jonne ei tarvitse luoda tiliä. Saat henkilökohtaisen linkin kerhosivulle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen koulutukset@nuoretkotkat.fi . Tervetuloa mukaan!

KATSO ESITTELYVIDEO